Transmetuar më 24-01-2023, 12:40

Në Brazil, barazimi (1-1) mes Vitorias dhe Santa Cruz pati një imazh që u bë "viral" në rrjetet sociale. Mbështetësit miq ishin vendosur vërtet në një hapësirë të ngushtë vertikale në një nga tribunat e stadiumit, gjë që shkaktoi shumë ankesa.

Drejtori teknik i Santa Cruz, Zé Teodoro, përdori fjalë të tilla si gardh, kotec pulash dhe thertore për t’iu referuar vendit:

"Trajtimi i rezervuar për tifozët tanë duhet të rishikohet. Ne e trajtojmë çdo tifoz që vjen në stadiumin tonë shumë mirë. Pashë se tifozët tanë ishin aty të mbyllur, të shtypur…

Dukej sikur ishin mbyllur brenda një gardhi. Më erdhi shumë keq, sepse tifozët e Santa Cruz nuk i meritonin të gjitha këto. Mund të kishte ndodhur një masakër".