Transmetuar më 24-01-2023, 10:32

Rrëfimi i Nitës për betejën e saj më kancerin e gjirit ka sjellë shumë polemika në shtëpi, teksa një nga reagimet më të forta ishte dhe ai i Luizit.

Teksa kanë qenë të ulur në dhomën e ndenjes Luizi i ka karkuar falje Nitës për shqetësimet të cilat i ka sjellë gjatë kohës që nuk ishte i informuar mbi shëndetin e saj.

Ndërkohë që nuk ka lënë pa kërcënuar dhe Diolën, duke i thënë që do e shaktërroj sepse kishte përdorur për viktimizim fëmijët e saj.

Diola: Gjëja më e vogël ke qenë ti për të menduar, kur kemi ardhur nga jashtë.

Luizi: Mbaje pra, qëndroji fjalës, dhe mos më derdh lot këtu kot. Përdor fëmijët tuj, 3 fëmijët e tu, për ça? A është rren?

Diola: Sepse nuk më takonte mua të flisja për sëmundjen e Nitës.

Luizi: Rrejte, rrejte pra! Je duke thënë, rrejta për mos me nxjerrë këtë!

Diola: Fokusi im ka qenë diku tjetër.

Luizi: Po pra, rrejte për mos me nxjerrë Nitën.