Transmetuar më 24-01-2023, 08:52

Monedha e eurozonës shitet sot me 116.5 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 107.5 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 132.1 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 81.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.82 lekë.