Transmetuar më 23-01-2023, 23:41

Garë e fortë mes konkurentëve në Big Brother.

Eni është njëri prej tyre.

Mirëpo, duket se Eni nuk po e gjen aspak të lehtë qëndrimin e tij në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, teksa zinxhiri i zhvilluar në prime të së shtunës ngjalli të tjera polemika. Ishte pikërisht ky, momenti kur Eni kuptoi që nuk ka lidhje të forta brenda shtëpisë së BBV.

Kur u bë zinxhiri dje, e kuptova që vërtet nuk kam dhënë dhe asnjëri nuk më do këtu brenda sepse unë ngela i fundit në zinxhir dhe kjo nuk është faji i këtyre. Thjesht unë nuk jam shprehur sepse çdo debat bëhet rreth këtyre të dyve. Këta kanë krijuar njohjet e tyre që në fillim, ne që u futëm tani e kemi shumë të vështirë…