Transmetuar më 23-01-2023, 12:22

Më 9 janar, Alice Campello, gruaja e Alvaro Morata lindi Bella, vajzën e katërt të çiftit, pas tre djemve Alessandro dhe Leonardo (binjakë, katër vjeç e gjysmë) dhe Edoardo (dy vjeç).

Një lindje cezariane, që supozohej të ishte rutinë, por që, në vend të kësaj, doli të ishte shumë e ndërlikuar, me gruan e sulmuesit spanjoll që rrezikoi jetën e saj.

Tani gjithçka ka shkuar mirë dhe familja Morata-Campello jeton e qetë dhe me një psherëtimë të madhe lehtësimi. Megjithatë, ajo që ndodhi më 9 janar nuk është harruar.

Kjo është arsyeja pse Alvaro zgjodhi të bëjë tatuazh datën e lindjes së vajzës së tij (9.1.23) me fjalët "mësim jete" në krahun e tij.

Ky tatuazh është zbuluar nga vetë Alice Campello, e cila ka publikuar në Instagram një foto të ndërthurur të duarve të saj dhe të bashkëshortit, në të cilat duken qartë unazat e martesës dhe tatuazhi i ri.