Transmetuar më 23-01-2023, 10:19

Duket se lufta mes Taynës dhe Melindës e cila ka nisur nga disset kundrejt njëra-tjetrës nuk ka për të përfunduar ndonjëherë. Edhe pse kishin rënë në qetësi, historia filloi sërish.

Melinda e ftuar në “Zemër Luana” nuk i ka shpëtuar lojës “Paintball” dhe ka qëlluar disa herë Taynën.

Një ndër pyetjet ka qenë: Cili prej personazheve në tabelë ka thon që Melindën muj e nali? “Tayna, por i jap famë nëse e qëlloj”, ka thënë Melinda.

Cilit prej personazheve në tabelë ka fol keq për ty? Melinda pasi ka qëlluar Taynën për të disatën herë ka thënë: “Tayna ka fol për mua keq në estradë në prapaskena. Mos mendo që si kam ni fjalët, faleminderit për mirëkuptimin”.

Melinda u shpreh gjithashtu se nuk do të bashkëpunonte asnjëherë me Taynan.