Transmetuar më 22-01-2023, 22:04

Efi dhe Luizi dolën nga dhoma e izolimit dhe u bashkuan me pjesën tjetër të shtëpisë. Ky vendim u votua nga shumica e banorëve, në këmbim të 10 mijë eurove.

Ndërkohë, pesë të tjerë, Olta, Amos, Dea, Tea dhe Xhoni votuan kundër nxjerrjes së tyre nga dhoma. Pasi votoi shumica, Amos reagoi ashpër. Duke iu drejtuar shumicës, ai tha që nuk dëshiron të dëgjojë askënd që ankohet për Luizin.

Nga ana tjetër, Olta i cilësoi banorët si mendjelehtë për vendimin që morën.