Transmetuar më 22-01-2023, 17:32

Alarmi për bombë në avionin Boeing 737 Ryanair i cili u nis nga Polonia me destinacionin kryeqytetin grek të Athinës bëri që forcat speciale F-16 të NATO-s ta shoqëronin atë deri destinacion.

Avioni është ulur pak minuta më parë në aeroportin e Athinës, teksa është duke u bërë evakuimi i shpejtë i pasagjerëve.

Në aeroport është rrethuar zona ku është ulur avioni e cila është zonë e veçantë dhe po kryhen të gjitha kontrollet nga forcat e posaçme.