Transmetuar më 21-01-2023, 20:48

Zhbllokohet pas rreth 5 orësh situata në Qafën e Murrizit.

Pas ndërhyrjes me tre borëpastruese dhe kriposjes së rrugës, autokolona u zhbllokua.

Policia u bën thirrje drejtuesve të mjeteve të vendosin gomat e dimrit dhe të përdorin zinxhirët.

Kujtojmë rruga ka qenë bllokuar prej orës 14:30 dhe të bllokuara mbetën rreth 200 makina.

Pas punës së 3 borëpastrueses dhe kriposjes së aksit është bërë i mundur lirimi i tij.