Transmetuar më 21-01-2023, 17:43

Gjatë një bisede me Gresën, Stresi ka thënë se brenda shtëpisë së Big Brother ka fantazma. Sipas tij, fantazmat iu afrohen dhe më pas ikin.

Stresi: Natën e parë jam zgjuar keq, edhe në mëngjes.

Gresa: Një natë kemi parë të gjithë ëndrra të këqija, të gjithë.

Stresi: Unë mendoj që ka fantazma këtu brenda. Jo ka. Për Zotin ka. Kam vënë re që vijnë na shohin edhe ikin, na afrohen shumë. A i ke dëgjuar sipër? Ka, unë e di.