Transmetuar më 20-01-2023, 20:16

Kanë vijuar debatet mes banorëve në BBV2.

Armaldo dhe debatuar me Luizin.

Armaldo: Po u more me mua do ti bësh dëm vetes. Ma beso!

Dhe e dyta për sa jam i zgjedhur nga vota e shtëpisë unë jam lider i shtëpisë.

Nëse do të zgjidhesh javës që vjen unë do të repektoj ty.

Në radhë të parë ne duhet të respektojnë veten.

Luiz: Unë jam opozitë.

Ti mund të jesh ç’të duash.

Unë nuk të thashë asgjë. Ata kanë nevojë për masazh të relaksohen.

Luiz: Edhe unë kam nevojë me u rru.