Transmetuar më 20-01-2023, 11:41

Kosovë- Banorët kanë folur natën vonë për fantazmat.

Gresa, Stresi dhe Andi kanë diskutuar fillimisht për ëndrrat e këqija të cilat i kanë parë gjatë qëndrimit brenda.

Më pas reperi tha se beson se brenda shtëpisë ka fantazma, pasi siç tha ai, ka parë disa gjëra.

“Natën e parë unë jam çu natën keq edhe n’mëngjes”, thotë Stresi.

“1 natë kena pa andrra t’kqija, shumë andrra palidhje”, vazhdon Gresa.

“Unë mendoj që ka fantazma këtu mrena. Për Zotin ka, unë vrej shumë sene. A din ça kom vërejtë unë? Që vijnë na shohin edhe ikin. Na afrohen shumë”, ka thënë tutje Stresi.

“Dera natën që po kërset, a e ke ni. Qëkjo është ma e keqja”, thotë Artani.

E gjithë kjo bisedë ka shqetësuar Mbresën e cila tha se frikësohet shumë.

Ndiqni diskutimin e tyre përmes videos së mëposhtme.