Transmetuar më 19-01-2023, 21:51

Pas disa qejfmbetjesh me njëri-tjetrin, Luizi dhe Kiara janë përqafuar.

Dialogu mes tyre:

Luiz: Të lutem

Kiara: Pse

Luiz: Se kam nevojë

Kiara: Mos fol njëherë të vetme mos fol. Më ço.

Luiz: Si jam kombinuar me buzën tënde.

Qeshin të dy.