Transmetuar më 18-01-2023, 10:41

Vëllai i Madh caktoi një provë për banorët, që do të përsëritet vazhdimisht, për të sprovuar komunikimin mes njëri-tjetrin, respektin dhe tolerancës.

Prova vendosi përballë njëri-tjetrit katër çifte. Oltën me Luizin, Efin me Kristin, Dean me Ronaldon dhe Tean me Amosin.

Loja ishte e atillë që njëri nga banorët ka 10 sekonda kohë për të bërë 5 komplimente për tjetrin.

Luizi: Je e zgjuar, e përkushtuar ndaj familjes, je inteligjente dhe përdor shumë skema…

Olta: Ke sens humor, nuk mban inat, je i vërtetë kur të sheh në sy, pinë shumë cigare dhe hanë shumë bukë.

Tea: Dinjitoz, xhentelmen, i edukuar, i zgjuar dhe djalë flori.

Amos: Luftarake, e përgatitur, inteligjente, emocionale dhe njeri në zhvillim e sipër.

Kristi: Pozitive, nuk flet tepër…

Efi: Inteligjent, i aftë, i prerë, i komunikueshëm, i zgjuar dhe i bukur.

Dea: Inteligjent, simaptik, sens humori, gazetar i mire…

Ronaldo: E bukur, sens humori…

Luizi dhe Olta e përsëritën edhe një herë lojën, pasi nuk mundën të jepnin 5 komplimente në 10 sekonda.

Për të dytën herë ata thanë:

Luizi: Ka erë të mirë, nënë e mirë, vajzë e mirë, e edukuar, gjigante, princeshë, ka humor.

Olta: Ka humor, nuk mban mëri, të sheh në sy kur flet, ka zë të bukur…

Bonusin e fitoi Ronaldo dhe Dea, të cilët mundën t’i jepnin të gjitha kompimentet brenda kohës së ofruar.