Transmetuar më 17-01-2023, 23:39

Tea vendosi që nismën e Luizit për të hequr dorë nga lekët e tij, me qëllim që t’i blejë një dhuratë Kiarës për ditëlindjen, të mos e zbatojë. Ky veprim ka sjellur një përplasje shumë të ashpër mes banorëve, dhe kryesit Teas dhe Luizit.

Veprimin e Teas e kanë komentuar edhe opinionistët e Big Brother, ku Arbër Hajdari është shprehur se Tea nuk duhet ta kishte pyetur Kiarën për dhuratën, pasi kjo pyetje nuk mund t’i bëhej dikujt që ka ditëlindjen.

“Mund ta kishte zgjidhur me drejtësi, por u bë me intriga”, tha Arbri.