Transmetuar më 17-01-2023, 13:05

Kristi Aliaj Dragot është bërë pjesë e “Big Brother VIP2” që në fillim, 24 dhjetor 2022. Gjatë qëndrimit në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, Kejvina Kthella ka qenë një nga vajzat që e ka ngacmuar atë.

Gjithçka ka nisur si shaka, por banorët i ngacmojnë duke u thënë se mund të jetë fillimi i një lidhje dashurie.

Lidhur me këtë ka reaguar babai i Kristit, Robert Aliaj Dragot, i cili tregoi se i biri është i lidhur jashtë. Por jo vetëm kaq pasi ai ka bërë dhe një deklaratë të fortë, ku është shprehur se në Kristi do të krijonte një marrëdhënie me një vajzë të showbizi-t nuk do të ishte më babai i tij.

Gjatë një interviste ai theksoi se ka disa parimet kur bëhet fjalë për personin që do të krijoi familje.

“Është një njeri që e jeton jetën për qejfin e vetë në fakt. Edhe praktikisht ai ishte shumë i qartë që në fillim si te “Big Brother”, ku tha: ‘Unë nuk jam këtu për gjë, dashurinë e kam jashtë, këtu kam ardhur për famë’.

Shiko këtu ka një moment që duhet sqaruar. Kristi është një djalë shumë i edukuar dhe po të them që ai kurrë nuk do ta fyente një femër qoftë edhe e përdalë. Ai do të thoshte: “Kjo është një femër që duhet respektuar’.

E para, unë nuk e ndjek fare, vetëm shoh se çfarë postohet. Por Kristi ka thënë që nuk është tipi im, nuk e ka fyer. Po ndryshoi mendje Kristi, mua nuk më ka baba. Unë nuk e lë djalin tim, domethënë nuk e pranoj që djali im të gjejë grua nëpër televizione. Unë nuk e kam shokë, e thash që kam djalë, e thash në këtë term”, tha Roberti.