Transmetuar më 16-01-2023, 18:56

Tashmë Kiara i qëndron pranë Luizit. Kjo nuk shihet me sy të mirë nga Olta. Të dyja kanë nisur një debat para banorëve.

Kiara: Edhe unë që të kam xham dhe të kam thënë që e kam njeri shumë të shtrenjtë ti më thua nuk e dëgjova.

Në vend që të thuash Kiara edhe 100% njeriut më të shtrenjtë. Thua po ia uron me këtë afër. Pa lidhje fare.

Jo është me shumë lidhje.

Kiara: Unë ti vë një mur këtij njeriu.

Olta: Me gjithë situatat kanë ndodhur në shtëpi këtë unë di që më ke thënë unë këtij njeriu ia kam vënë vizën.

Kiara: Vizën ia kam bërë të qartë unë.

Olta: Me kë ia uron ditëlindjen tezez dhe t’ia úrosh me këtë njeri që është kundër gjithë familjes. Kalova dhe më bëri shumë përshtypje seriozisht.