Transmetuar më 16-01-2023, 12:53

E ftuar në "Zemër Luana", Antonela është pyetur se cila ishte dhurata më e shtrenjtë që ajo kishte bërë dhe dhurata më e shtrenjtë që kishte marrë nga partneri, duke treguar edhe vlerën e tyre.

Antonela u shpreh se ajo vetë është dhurata më e shtrenjtë që i ka bërë dikujt.

Sa i përket dhuratës më të shtrenjtë që ka marrë, Antonela tha: “Një apartament 300 mijë euro”.

“Ku i gjeni këta moj?”, ia ktheu Olsi Bylyku.