Transmetuar më 15-01-2023, 22:00

Teksa Tea po pikturonte fytyrën, Luizi i tregoi se si kur ai po bënte trajtimin Tea dhe Kejvina erdhën ta ngacmonin duke bërë zhurmë.

Luizi: Erdhën dhe bërtisnin, bëjnë si kalama!

Dea: Po pse ti ça bën?

Luizi: I bëj të qajnë në banjë me radhë, nuk e dinë ato!