Transmetuar më 14-01-2023, 21:26

Katër shqiptarë janë arrestuar në Athinë pasi akuzohen se janë pjesë e një bande grabitësisht.

Mediet greke kanë publikuar emrat dhe fotot e shqiptarëve të arrestar.

Të arrestuarit e kësaj organizate janë Indrit Arifai 20 vjeç, Mario Hoxha 19 vjeç, Adi Kala 33-vjeç si edhe Altin Mustafaj 24 vjeç.

Në kërkim është shpallur Armando Roko 20-vjeç.

Në bashkëpunim me njëri-tjetrin këta persona kanë kryer një sërë grabitjesh në Athinë.

Ata u shkonin dyqaneve duke u prezantuar si pjesëtarë të një kompanie që merreshin me lyerjen e xhamave dhe zakonisht parkonin larg subjektit ku do të kryenin grabitjen.

Deri tani janë zbuluar 36 grabitje në Athinë, ndërsa operacioni për arrestimin e tyre u zhvillua më 10 janar.