Transmetuar më 14-01-2023, 09:48

Puntata e djeshme e “Për’puthen” është shoqëruar me debate mes opinionistit, Arjan Konomi, dhe konkurrentit Petro. Gjithçka nisi pas deklarimit që ky i fundit bëri.

Debati u nis nga konkurrenti, i cili “injoroi” opinionin që Konomi po jepte në lidhje me situatat e krijuara.

“Tek mua opinionit tënd mos e jep fare, sepse nuk dua të dëgjoj. Mos m’u drejto mua, flit me konkurrentët e tjerë. Leksione dashurie mos më jep mua…”, iu drejtua Petro.

Kjo situatë lidhet zhgënjimin që Irisi pati pas deklarimit të Petros për Ildën. Ajo u shpreh se pëlqimi i saj nuk i ka treguar asgjë për këtë vendim dhe se ajo e ka marrë vesh në studio.