Transmetuar më 14-01-2023, 08:35

Amosi dhe Dea Mishel e kanë ngacmuar shpesh njëri-tjetrin e te banorët kanë nisur aludimet se dyshja mund të bëhen çift. Së fundmi, Amosi vendosi ‘ta lidhte’ Dean me litarë teksa luanin me njëri-tjetrin.

Amosi lidh Dean me litarë, Olta: Ju jeni çift por akoma nuk e dini

Më pas ata dolën duke qeshur në kuzhinë, ku Olta i ngacmoi: Këta të dy janë çift, por nuk e dinë!

Amosi lidh Dean me litarë, Olta: Ju jeni çift por akoma nuk e dini

Dea: Jo nuk jemi!

Olta: Jo çift, por super çift!