Transmetuar më 14-01-2023, 07:37

Dibër- ‘Stuhi’ tërmetesh në Shqipëri.

7 lëkundje sizmike janë regjistruar në zonën e Klosit nga ora 20:30 e darkës dhe i fundit në 6:36 të mëngjesit të sotëm duke filluar nga 2 deri në 3.5 righter.

Tërmetet janë ndjerë në Dibër dhe Tiranë, por nga informacionet e marra nuk kanë shkaktuar dëme.