Transmetuar më 13-01-2023, 21:35

Ka plasur keq sherri në Big Brother VIP 2 Albania.

Armaldo dhe Luizi janë përfshirë në një debat të fortë me njëri tjetrin. Armaldo tha se Luizi duhet të ndalet me ofendimet ndaj tij dhe sidomos tha ai në sy të të tjerëve.

Tonet mes tyre u ngritën aq shumë sa të po flisnin për sherr.

Armaldo: Mua në sy të të tjerëve mos më ofendo!

Luizi: A të thashë mos bëj humor me mua! Të dola borxhit!

Armaldo: kjo nuk është shaka, kjo është të bësh sherr!