Transmetuar më 13-01-2023, 20:53

Episode të tjera me debate mes konkurentëve kanë ndodhur sot.

Pas sherrit me Armaldon, Kejvina i është kthyer Luizit me tone të forta dhe ofendime.

Armaldo: Kur i kam bërë unë këto, ai i binte maces me lugë!

Kejvina: O kokrra mashtruesit, mbaje tani! Burracak, idiot, egoist, injorant!