Transmetuar më 13-01-2023, 18:34

Armaldo dhe Luizi janë përplasur në një debat pasi ky i fundit i tha të mos bënte më humor.

Luizi: Kujdes me humorin!

Armaldo: Mua nuk më bën dot presion dhe as nuk më intimidon dot, nuk të shkon kjo me mua! Se kur bën ti humor ne e dëgjojmë, kurse kur bëjme ne ty të djeg!

Olta: Bravo maestro!