Transmetuar më 13-01-2023, 00:08

Sipas gazetares Dasara Karaiskaj, Kiara është e lidhur dhe i dashuri i saj po e pret jashtë. Në një video të publikuar në Instastory, Dasara shprehet se Kiara nuk është fare brenda lojës, pasi e ka mendjen tek i dashuri i saj jashtë shtëpisë.

"Dëshira është shumë e madhe për të shikuar dashuri, por ne njerëzit, ne populli, turma, nuk kënaqemi kurrë. Kur Donaldi tha që më mungon Bora, e gjykuam. Pasi i mungoi Bora, i pëlqeu Trixa, por ishte më i sinqertë ai sesa Kiara që e ka përjashta atë tipin edhe i mban të gjitha përbrenda, edhe nuk është fare për mendimin tim brenda lojës, është jashtë. Nuk është akoma brenda Big Brotherit ajo, e ka mendjen tek ai përjashta. Ndërkohë që Luizi i duhet, se një gjë do e bëjë aty brenda ajo se Luizi që flirton me të është "okey" ai. Ndërkohë që e ka mendjen përjashta, si po e pret ai tipi përjashta," shprehet Dasara Karaiskaj.