Transmetuar më 12-01-2023, 11:32

Të nominuarit e kësaj jave në Big Brother VIP janë Kiara, Luizi, Dea dhe Mikela. Fillimisht është hapur televotimi për "Kë doni të shpëtoni?" për të zgjedhur banorin që duhet të vazhdojë të qëndrojë në shtëpi, ndërsa më pas do të hapet televotimi kë doni të largoni për tre banoret që do të mbeten.

Po ju, kë doni të largoni? Jep versionin tënd?