Transmetuar më 11-01-2023, 13:06

Franca është trazuar nga një skandal, që ka në qendër presidentin e Federatës së Futbollit, Nowl Le Grawt.

Ky i fundit është akuzuar nga agjentja Sonia Souid, e cila thotë se gjatë kohës që punonte për të, është ngacmuar seksualisht nga ai.

“Unë ishe një agjente e ri dhe ai presidenti i FFF. Le të flasim për futbollin e femrave. Isha shumë e lumtur që do të kisha një takim me të. Isha 28 vjeçe në atë kohë. Ai është 72.

Ai duhet ta kishte pasur respekt. Kurrë nuk më shihte si menaxhere, por si një karamele. Të flas vulgarisht, më shihte si një by** me dy gjinj. Kur shkova, kishte mbushur dy gota me shampanjë.

U largova duke i thënë se do të takoja të fejuarin. Më la të shkoja. Më bëri të qartë se do të donte që unë të përfundoja në shtratin e tij. Më pas më merrte në telefon rregullisht për të më ftuar për darkë…”, ka deklaruar Souid.

Vetë presidenti i ka mohuar akuzat, por tashmë në Francë kërkojnë largimin dhe hetimin e tij.

Aë më tepër që ai është kthyer në njeriun më të urryer në Francë, pas deklaratave shokuese dhe injorimit që i bëri Zined Zidane, që në Francë konsiderohet një hero.