Transmetuar më 11-01-2023, 10:17

ITALI- Një ngjarje e rëndë ndodhi para disa ditësh ku një emigrant shqiptar 17-vjeç u dogj në qendrën e akomodimit të emigrantëve.

Trishtimi ka pasur në Enaip të Pasian di Prato, shkolla ku frekuentonte Ledjan Imeraj, 17-vjeçari shqiptar që humbi jetën nga zjarri që shpërtheu në komunitetin e të miturve të pashoqëruar që ndodheshin në një ndërtesë në Santa Caterina di Pasian di Prato.

Fëmijët e kanë të vështirë ta besojnë atë që ka ndodhur. Prej ditës së djeshme dollapi i tij ka qenë një vend homazhi për studentët dhe mësuesit. Disa njerëz lënë një kujtim, disa një lule, të tjerë ndalojnë në heshtje për ta kujtuar atë.

Kthimi pas festave të Krishtlindjeve ishte i vështirë. Shokët e tij të skuadrës e kanë të vështirë ta besojnë se nuk e dëgjojnë më zërin e Ledjanit. Rainews.it