Transmetuar më 11-01-2023, 08:21

Gjatë kësaj jave Genti, Olta dhe Armaldo ishin në nominim. Publiku ka votuar dhe njëri prej tyre ka lënë shtëpinë.

Banori që ka humbur shansin për të vazhduar lojën është Gent Hazizi.

Aktori u përshëndet me banorët dhe shkoi në studio ku hapi biletën, e cila ishte vetëm vajtje.