Transmetuar më 10-01-2023, 21:11

Genti sot ka pasur një problem me veshët dhe të gjithë banorët i kanë ardhur në ndihmë. Madje Olta ishte një nga banorët që e ndihmoi për të hedhur ilaçin në vesh.

Por ndërkohë pak para Prime të sotëm, Ronaldo thotë se ai ndoshta po luan dhe rol, që të e godasin në Live show.