Transmetuar më 10-01-2023, 21:04

Olta, Armaldo dhe Kristi kanë diskutuar sot për marrëdhënien me Luizit dhe Kiarës.

Sipas Armaldos, nëse Luizi do një “Po” nga Kiara duhet të reflektojë në disa gjëra që asaj nuk i pëlqejnë.

Pjesë nga biseda:

Olta: Puthje s’ka, prekje nuk ka.

Kristi: Po sot janë përqafuar…

Olta: Sot për herë të parë. Po mirë një përqafim nuk është ndonjë gjë e madhe. Për përqafime këtu kemi nevojë të gjithë.

Amaraldo: Nëse do një PO të Kiarës duhet të reflektojë me ato veprime që bën ku Kiara ndihet keq. Duhet ta vë veten në pozicionin e Kiarës.