Transmetuar më 09-01-2023, 19:36

Dea dhe Amosi janë parë sot të shkëmbejnë batuta ngacmuese në kuzhinë.

Teksa Amosi ishte duke bërë gati drekën, Dea vjen dhe e pyet nëse do ndihmë.

Dea: Thashë të ndihmoja me prezencën time si zbukurim!

Amos: Mirë rri, s’ka gjë! Merr frymë aty ku je!