Transmetuar më 09-01-2023, 19:10

Përsëritet historia e mesazheve me dron në shtëpinë e Big Brother.

Pak më parë droni i parë për këtë sezon ka qenë një surprizë për Kiarën. Një video e postuar nga stilisti Niko Komani duket se ka qenë ai dërguesi i kësaj surprize për bukuroshen, ku në të shkruhet " Kiara më mungon o jet".

Ditën e sotme për herë të parë Luizi i ka treguar Kiarës rreth sëmundjes së tij të rrallë nga e cila vuan prej disa kohësh. Përveç kësaj ka treguar gjithashtu se ka vetëm 11 klinika në botë për kurimin e saj dhe një prej tyre, ku Luizi është interesuar është e zënë deri në gusht. Ndërkohë që ajo që ka marrë gjithashtu vëmendjen është edhe reagimi i Kiarës, e cila është shprehur se nëse do të ishin bashkë nuk do ta kishte lënë kurrë.