Transmetuar më 10-01-2023, 07:48

Francesco Totti i shëndoshë? Një tjetër përgjigje vjen jo me fjalë, por me imazhe, nga ish-kapiteni i Romës. Paparacët e kanë fotografuar në Miami, ku po kalon pushimet me “flakën” e tij të re, Noemi Bocchi-n.

Totti nuk shfaqet qartësisht në formë si kur luante, por fiziku i tij është i një (pothuajse) 50-vjeçari që stërvitet duke luajtur “futsal” dhe padel. Gjendja trupore e Francesco tashmë është kjo, 5 vite e gjysmë pas lamtumirës së tij nga futbolli i luajtur.

Nuk ka fizikun e një statuje, të kuptohemi, por kritikat se ka shtuar disa kilogramë, ka nisur të vendosë edher bark, bërë ditët e fundit në rrjetet sociale, pas publikimit të një imazhi për reklamë, u shfaqën dendur.

Sikurse thamë më lart, Totti dhe Noemi ndodhen me pushime në Miami, ndërsa të gjitha fotot e tyre në plazh mund t’i shiohni më poshtë. Njëherazi mund të krijoni edhe bindjen tuaj për formën fizike të ish-kapitenit verdhekuq.

Totti e Noemi in vacanza a Miami, tutte le foto in spiaggia  Ecco Noemi Bocchi, in splendida forma accanto al suo compagno La nuova compagna di Totti è arrivata subito dopo la separazione dell'ex numero 10 da Ilary Blasi. Separazione che è arrivata per vie legali I due appaiono sereni e rilassati nonostante le voci provenienti dall'Italia che coinvolgono Totti, occupato non solo dal processo per i rolex e per la separazione dalla moglie, ma adesso anche alle prese con la "grana scommesse" per una serie di allusioni apparse sul quotidiano La Verità Noemi in bikini si gode il sole di Miami