Transmetuar më 09-01-2023, 12:20

Aktori i njohur, Gent Hazizi, është përlotur mbrëmjen e djeshme teksa kujtonte vajzën e tij. Gjatë një bisede me Efin, kjo e fundit e pyet “a e ke pikë të dobët vajzë” dhe ai konfirmon me kokë se “po”.

Pjesë nga biseda e tyre:

Efi: Gjithmonë gocat me baballarët lidhen më shumë

Genti: Ça të ka baba ty? E pyes gjithmonë dhe më thotë ‘më ke përjetësi për gjithë shekujt e shekujve’. Se më ngjan komplet.