Transmetuar më 08-01-2023, 23:16

Mbrëmjen e sotme në "Zemër Luana", dënimi ishte se të ftuarit duhet t’i telefononin partnerit/es dhe t’i tregonin se i kishin ftuar në një rol, në një film për të rritur.

Kapiteni i “Luanëve të Verdhë”, Olsi Bylyku ka vendosur të telefonojë partneren e tij Egli Tako. Përgjigjia e Eglit ka qenë e papritur. “Bëje mo shpirt, sa lekë do marrësh?” ka thënë ajo duke shkaktuar të qeshura.