Transmetuar më 08-01-2023, 15:48

‘Lufta’ bëhet më interesante mes banorëve.

Luizi thotë se i gjetur pikat e dobëta Oltës dhe Gentit dhe tani ai do t’i nxjerrë nga shtëpia!

Luizi: Tani do i shkatërroj të dy!

Dea: Pastaj do i flasësh prapë?

Luizi: Jo, se njëri do iki!

Dea: Po atij që do rri?

Luizi: Ai që do rri do vazhdoj derisa ta nxjerr dhe atë! Ja ke për ta parë se si ikin, me një fjalë goje, ata ja kanë bërë vetes, se futën një shtëpi të tërë në sherr!