Transmetuar më 08-01-2023, 11:06

Efi dhe Kejvina u përplasën me njëra-tjetrën pak ditë më parë. "Kur ke qenë ti duke ngrënë fara poshtë pallatit unë isha t’u shëtit botën, ky është ndryshimi. Duket zemra diferenca sa hap gojën, duket edukata", i tha Kejvina.

Më pas dy vajzat kërkuan falje, mirëpo zënka e tyre nuk i ka shpëtuar Vëllai të Madh i cili ka vendosur t’i dënojë.

Kejvina dhe Efi janë zhvendosur në rulotë ku do të qëndrojnë përgjatë javës.