Transmetuar më 07-01-2023, 19:55

Kosovë- E trishtë. Mjeku ndërron jetë ndërsa ishte me shërbim.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur në spitalin e Pejës, ku mjeku specialit Reshat Emra ka ndërruar jetë si pasojë e një ataku kardiak.

Lajmin për vdekjen e mjekut e ka dhënë spitali i Pejës.

Mes të tjerash në dedikimin e spitalit citohet:

Të tronditur e jashtëzakonisht të mërzitur nga vdekja e Mjekut tonë Specialist Dr. Reshat Emra.

Vdekja nga infarkti Dr. Reshat Emren e gjeti në vendin e punës në shërbimi të pacientëve në këtë ditë uikendi ku edhe sot ishte kujdestar.

Shumë netë pa gjumë e angazhim vetëmohues, ky është angazhimi i mjekëve që sakrifikojnë shumëçka për t’i shërbyer pacientëve.

Në situat të tillë ishte edhe Dr.Reshati ku në krye të detyrës e gjeti dhe vdekja.