Transmetuar më 06-01-2023, 23:21

Britania e Madhe-Princi Harry ka zbuluar se ai e humbi virgjërinë e tij me një grua të dashuruar pas kuajve, në një fushë pas një pijetoreje.

Ai tha se ajo "më trajtoi jo si një hamshor i ri".

Ai tregon gjithashtu se ka marrë kokainë , kanabis dhe madje ka përdorur gaz për të qeshur derisa Meghan po lindte.

Harry, 38 vjeç, i referohet humbjes së virgjërisë kur përshkruan se si një truproje mbretërore e quajtur Marko e vizitoi atë në Eton kur ai ishte një student adoleshent në 2001.

Libri detajon lidhjen e Harry-t me substancat ilegale dhe e sheh atë të pranojë për herë të parë se ka marrë kokainë.