Transmetuar më 06-01-2023, 21:49

Nuk dorëzohet Luizi. Nuk heq dorë nga Kiara.

Në momentin që moderatorja ishte gati për të fjetur gjumë, Luizi i ka shkuar në shtrat dhe me veprimet dhe fjalët e tij, ka bërë Kiarën të buzëqesh. Po ashtu ai ka kënduar për të.

Pjesë nga biseda:

Kiara: A të fle 5 minuta?

Luizi: Fle. E kam pa videon, është: A të qaj?

Kiara: E di.

Luiz: Mos qaj. Fle.

Kiara: Bukuroshja e fjetur.

Luizi: Po bukuroshja e fjetur e puth princin në fund.

Kiara: Jo, jo.

Luizi: A mund të të shoh kur fle? Mos qesh?

Kiara: Ik, se nuk fle dot kur më sheh. Unë do iki.

Luizi: Ika ika, shtrihu.

Kiara: Çohu! Më shih në këmbë po deshe.