Transmetuar më 06-01-2023, 09:16

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 109.4 lekë dhe shitet me 111.9 lekë, duke treguar qendrueshmëri.

Ndërkohë euro blihet me 116.2 lekë dhe shitet me 117.9 lekë, duke treguar qendrueshmëri.

Paundi britanik sot blihet me 130 lekë dhe shitet me 133 lekë.