Transmetuar më 05-01-2023, 09:14

Euro ka pësuar një rritje të lehtë krahasuar me disa ditë më parë duke kapur vlerat prej 114.5 lekë në blerje dhe shitet 115.4 lekë.

Gazeta Shqiptare sjell në vëmendjen tuaj të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Dollari amerikan blihet me 107.7 lekë dhe shitet me 108.8 lekë. Paundi britanik blihet me 129.2 lekë dhe shitet me 130.7 lekë. Franga zvicerane blihet me 115.4 lekë dhe shitet me 130.7 lekë. Dollari kanadez blihet me 79.5 lekë dhe shitet 81.5 lekë.