Transmetuar më 03-01-2023, 22:48

Arbër Hajdari dhe Zhaklinë Lekatari kanë dënuar gjuhën e ashpër të Oltës ndaj Zhaklinës.

Arbri: Mua nuk më ka pëlqyer fare sjellja e Oltës, komplet arrogante. Ç’është ajo do të shkatërroj që thoje,

Olta: Unë kam imituar Luizin, se di si e keni marrë ju.

Zhaklina: Ti the që ajo të shtyu, por ti e shtyve atë.

Zhaklina: Unë nuk arrita të kutpja se nëse banorët vërtet nuk e panë që unë nuk e shtyva Oltën. Por më thoshin Olta thotë që e ka carë dorën prej teje.

Unë s’kam thën që e cava dorën prej saj, kam thënë që ajo më dha energji negative dhe ndoshta mu thye gota.

Arbri: ju nuk keni qenë etikë, keni përdor fjalë fyese, është shumë herët për këto problem në komunikim.

Zhaklinë Lekatari: banorët e tjerë ishin neutral, ka pasur raste që për mua më e tmerrshmja ishte kur Olta I tha mos mu afro as një metër se s’dua të ta ndjej erën, kjo gjuhë dhune nuk duhet të ekzistojë.

Olta ai nuk ishte sulm fizik. Kërcënim ishte ndoshta gishti I Amosit, por edhe aty jeni shokë . deklarata jote ishte kërcënim. Se kuptoj këtë sjellje tuajën.