Transmetuar më 03-01-2023, 22:20

Zhkalina ka folur sonte për herë të parë për daljen e saj të papritur nga shtëpia e BB VIP 2 në 1 janar.

Sonte në spektakël ajo tha se u gjet e pamësuar më shtëpinë dhe me sulmin e pashkak të Oltës ndaj saj, tha ajo.

Olta:Duket shumë bukur këtu nga studio. Unë jam shumë mirë, falë meje, falë jush jam edhe më mirë falë dashurisë që kam marrë nga publiku, prindërit nuk ma dhanë direct celularin , se mendoja që do kisha kaq mbështetje.

Arbana: Përse vendose të lësh BB VIP 2?

Olta: Orët ishin shumë të gjata, kisha humbur sensin e kohës, në shtëpi mu krijua një situatë toksike, ndjeja negativitet. Nuk ndieja energji të mirë. Nuk gjeta dashuri aty, dhe e kuptova që duhet të gjej vendin tim.

Arbana: Ajo është një lojë, dhe fiton ai ka më shumë durim…

Zhaklina: Sulmi I parë erdhi nga Olta, pak I cuditshmë se di pse ndodhi, pastaj rulota, pastaj të tjerët kishin krijuar tashmë marrëdhënie, isha e kufizuar.

Më pas kur shkova në shtëpi ishte e vështirë të gjeja hapësirën time personale, por mu desh kohë të ambientohesha. Pra u corodita nuk isha në shtëpinë time. Unë jam një person që I ruaj mirë hapësirat e mia personale.

Olta bëri një sulm që nuk e prisja. Unë nuk e kam në tip të përgjgjem me një sulm të tillë.

Unë me Oltën s’kisha cfarë diskutiumi të bëja, pra më mbetej vetëm të ofendoja, sic bënte ajo me mua. Ajo thoshte që më vjen erë e keqe, dhe unë duhet ti përgjigjesha njësoj. Unë nuk doja ta bëja njësoj si ajo. Nga ana tjetër banorët e tjerë më dukeshin sit ë ngrohtë ndaj meje, por prapë.

Unë u bllokova aty.