Transmetuar më 03-01-2023, 19:44

Amos i ka treguar Oltës për pëlqimin e tij ndaj Dea Mishel, teksa i ka shtuar që ia shprehur asaj. Gjithçka ia ka lënë kohës, nëse mund të ketë përputhje mes tyre me kalimin e kohës.

Olta: “Në momentin që ti i ke shprehur pëlqimin, është afruar më shumë apo sprapsur”.

Amos: “Unë e ndjej te shikimi sikur ka diçka. Ma kanë vënë në dukje dhe të tjerë. Të ndodhin me ngut”.

Olta: “Patjetër je çun i mençur, nuk ke pse nxitohesh”.