Transmetuar më 03-01-2023, 19:38

Luizi ngacmon sa Tean, sa Kiarën me batuta. Madje në një bisedë të fundit me të i tha se e ndjente që Tea e pëlqente.

Luizi: Tea ka një megashikimi, i ka dhe sytë jeshil. Tea s’ka frikë, kjo më jep dhe mua guxim.

Madje po të isha marrë me të sa isha marrë me tjetrën, e di si do e kisha unë këtë sot.

Tea: Sa vetëmbesim që ke!

Luizi: Po për zotin, unë të shoh se si më sheh. Ke pëlqim!