Transmetuar më 03-01-2023, 19:24

Luizi dhe Efi janë përfshirë në një debat të fortë, pasi kjo e fundit i tha “seksist”.

Efi: Ti shif ça sheh, kaq sy ke, nuk ulesh të bësh një muhabet tamam.

Luizi: Unë i shoh moj, ia ka fal Zoti asaj!

Efi: Une kam qejf qe ti po e zgjat. Ti the kur hapet gjoksi fap, ti the kur ngrihet bytha fap…